Detox energie

De DETOX ENERGIE lijn van Sothys. Verwen uw huid met een uitbarsting van energie!

Het DETOX ENERGIE- assortiment is ontworpen om de weerstand van de huid tegen het milieu te vergroten en de uitstraling te herstellen

Vervuiling is een vorm van milieu-agressie die uw huid kan beïnvloeden, ongeacht of u in de stad of op het platteland woont. Het is een bekende oorzaak van vroegtijdige veroudering en kan de huid zowel op biologisch als op cellulair niveau beïnvloeden door kettingreacties (biologisch) te veroorzaken en celeenergie (cellulair) te draineren.

Na meer dan vier jaar onderzoek heeft Sothys Advanced een complete huidverzorgingsoplossing ontwikkeld die zich richt op de schadelijke effecten die vervuiling op de huid kan hebben. De collectie wordt DETOX ENERGIE genoemd is geïnspireerd door Jardin Sothys.

Het is samengesteld met een exclusief trio van actieve ingrediënten, waaronder een gepatenteerd organisch vlierbessenextract, een nieuwe generatie organisch Siberisch ginsengwortelextract om de huid opnieuw te activeren en biomimetische peptiden die de huid ontgiften, de impact van vervuiling op de huid verminderen huid en gericht op behoud en boost van cellulaire energie.

Het assortiment is ontworpen en gemaakt om de huid te beschermen tegen vervuiling, te ontgiften en volledig te versterken. Het bestaat uit: een stimulerend energizing serum, een depolluterende verjoningscrème, een beschermende depolluterende essence, energizing radiance ampullen en een instant energizing correcteur. Allemaal geweldige producten om de weerstand van de huid tegen het milieu te vergroten en de uitstraling te herstellen, waardoor de huid een stralende, jeugdiger uitstraling krijgt.

Sorteer op
© 2012 - 2024 Webshop Instituut Jossy van der Zwan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel