Betaalmethodes

IDEAL
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Het bedrag zal ook direct bij ons worden bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven ´Instituut Jossy van der Zwan´ wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Vooruitbetalen
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Jossy van der Zwan. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Jossy van der Zwan na 7 werkdagen
geen betaling heeft ontvangen dan zal de bestelling worden geannuleerd.

U kunt het bedrag overmaken op ABN-AMRO Bank 56.54.15.018 t.n.v. Jossy van der Zwan te Zoetermeer.

Betalen bij afhalen
U kunt ook betalen wanneer dat u een product komt ophalen, vanwege administratieve redenen kunnen wij dan niet de korting berekenen.  U kunt wel gebruik maken van onze klantenkaart.

© 2012 - 2024 Webshop Instituut Jossy van der Zwan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel